Ανάληψη Καθηκόντων ΥΜΑΘ

1484396890
1484396890

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάληψη καθηκόντων του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου

    Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, η ανάληψη καθηκόντων του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία  και έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο ΥΜΑ-Θ κ. Καράογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθοριστεί επακριβώς το πλαίσιο λειτουργίας του υπουργείου και οι επακριβείς του αρμοδιότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η απερχόμενη Ειδική Γραμματέας κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Παρθενόπουλος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και οι υπάλληλοι του Υπουργείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
Προηγούμενο άρθροΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ’
Επόμενο άρθροΔήλωση ΥΜΑΘ για θάνατο Τριαρίδη