ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

1484397064
1484397064
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφτηκε σήμερα το Κέντρο Πληροφόρησης του Yπουργείου Μακεδονίας Θράκης, που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του.
 
Ο κ. Καλαφάτης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ενημερώσει προσωπικά πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, που επισκέφτηκαν το Κέντρο, για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του  Υπουργείου.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι πολιτικοί κι ιδιαίτερα οι υπουργοί, οφείλουμε πάντα να θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε στις θέσεις αυτές χάρη στην εμπιστοσύνη των πολιτών και για να υπηρετούμε τους πολίτες. Στο πλαίσιο των καθηκόντων μας, είναι να τους ενημερώνουμε για όσα πράττουμε για το κοινωνικό σύνολο. Ανήκω σε εκείνους που αποφεύγουν τις εξαγγελίες και προτιμούν να μιλούν όταν έχουν αποτέλεσμα να παρουσιάσουν. Έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο δράσης στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, με συγκεκριμένα αποτελέσματα για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και την καθημερινότητα των πολιτών, μπορούμε να μιλήσουμε για το έργο που έχει παραχθεί και να ενημερώσουμε τους πολίτες για να το αξιολογήσουν. Για αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε το Κέντρο Πληροφόρησης στην πλατεία Αριστοτέλους: για να γνωρίζουν οι πολίτες ό,τι κάναμε προσπαθώντας να τους υπηρετήσουμε. Η δική τους θετική αξιολόγηση είναι αυτή που θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειές μας.»

Το Κέντρο Πληροφόρησης, το οποίο οργανώθηκε και προετοιμάστηκε τους τελευταίους δύο μήνες, θα λειτουργεί ως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00πμ ως τις 10:00μμ. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σύνολο των πεπραγμένων του ΥΜΑΘ το έτος 2009, με έντυπο υλικό και με την προβολή βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών.

Προηγούμενο άρθροΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ κ. AHMET OGUZ CELIKKOL