Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Γεωργίας της Συρίας  Dr. Naby Rasheed Mohammad,συνοδευόμενος από δεκαμελή αντιπροσωπεία του Υπουργείου Γεωργίας της χώρας του και από τον πρόεδρο της ελληνικής εταιρίας  Palaplast  κ. Παλατιανά.

Τον Υφυπουργό κ.Mohammad  και τη συριακή δεκαμελή αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΜΑΘ καθηγητής Λουκάς Ανανίκας.

  Ο κ. Γενικός Γραμματέας  υπενθύμισε τις συνεχείς και αδιάκοπες φιλικές σχέσεις των δυο χωρών  και εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων σε όλους του τομείς.

 Από την πλευρά του ο Σύριος Υφυπουργός κ. Μοhammad,ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την φιλοξενία και παρουσίασε την πορεία του αγροτικού τομέα της χώρας του, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο βαμβάκι. Επίσης αναφέρθηκε στον σκοπό της επίσκεψης του ως προσκεκλημένος της εταιρίας Palaplast , η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή αρδευτικών συστημάτων και προέβη σε μια μεγάλη επένδυση στη Σύρια.

Προηγούμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Επόμενο άρθροO YΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΝΟΗΣΙΣ” ΟΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”