ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ κ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΣΑΚΕΛΑΡΗ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα έχει αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.00μ.μ στο ΥΜΑΘ, συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχο Σακελλάρη, ενώ θα ακολουθήσει υπηρεσιακή συνάντηση με το Νομάρχη  Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης συγκαλεί αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 και ώρα 18.00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», σύσκεψη του Επιχειρηματικού Φόρουμ Μακεδονίας – Θράκης που έχει συσταθεί με πρωτοβουλία του ΥΜΑ-Θ και αποτελείται από Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματικών Συνδέσμων της Βόρειας Ελλάδας.

 

Στη σύσκεψη που θα έχει ως θέμα την αποτελεσματικότερη ενεργοποίηση των διαύλων επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας της Β. Ελλάδας, με ευρωπαϊκές δομές στήριξης της επιχειρηματικότητας, για την καλύτερη αξιοποίηση νέων προγραμμάτων και χρηματοδοτικών μηχανισμών, θα συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχος Σακελλάρης.

 

Στις 19.30 θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση που οργανώνει το ΥΜΑ-Θ στην αίθουσα «Αριστοτέλης Ι» του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» για την ενημέρωση της Επιχειρηματικής Κοινότητας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με θέμα:

 

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανισμοί Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Προσέλκυσης Επενδύσεων στη Μακεδονία και τη Θράκη»

 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχος Σακελλάρης και ο Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Ελευθέριος Σταυρόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
Επόμενο άρθροΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΕπ ΜΕ ΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕπ κ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ