ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟYΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484397812
1484397812

Την καθιερωμένη πίτα του ΥΜΑΘ, των εργαζομένων στο Υπουργείο και των συστεγασμένων Υπηρεσιών για το Νέο Έτος, έκοψε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, παρουσία του Γ.Γ. κ. Λουκά Ανανίκα, του Αναπληρωτή Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαου Κορτσάρη, στελεχών και υπαλλήλων  του Υπουργείου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Καλαφάτης, απευθυνόμενος στους υπηρεσιακούς παράγοντες και στους εργαζόμενους του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, μεταξύ των άλλων  τόνισε:

«Σε ένα Υπουργείο το αποτέλεσμα το δημιουργούν οι άνθρωποι, εσείς  με τη δουλειά σας, από τη θέση ευθύνης σας.

Οι προκλήσεις της νέας εποχής απαιτούν δράσεις για την ανάπτυξη και τη πρόοδο. Οφείλουμε να λειτουργήσουμε ομαδικά και να πολλαπλασιάσουμε τα αποτελέσματα. Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνθέσουμε με τη δυναμική μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καλή συνεργασία και τη στήριξη που μου παρέχετε και εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία». 

Προηγούμενο άρθροΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣEIΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ