ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΑΘ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη συνεχιζόμενη κινητοποίηση των εργαζομένων στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, δήλωσε τα εξής:

 «Η έκφραση των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών και των εργαζόμενων είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και θεμιτή στο πλαίσιο της κοινής λογικής και της έννομης τάξης.
 Παράλληλα, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, οφείλουμε όλοι μας να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και κάθε πολίτη ξεχωριστά.
 Συνεπώς, μια δυναμική επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, όπως η ΕΥΑΘ, είναι αναγκαίο να συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές, εξασφαλίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με την αγορά.
 Κάθε ενέργεια που στρέφεται ενάντια στις αρχές αυτές, αποβαίνει σε βάρος των πολιτών, αλλά και των ιδίων των εργαζομένων.»

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ
Επόμενο άρθροΣΗΜΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ. Α.Ε. – ‘ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ’