ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008

ypes press002
ypes press002

            Σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα για τις προσεχείς ημέρες, διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου:

Ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στην Αθήνα στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και για την ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 20¨00 το βράδυ.

Τετάρτη και Πέμπτη 3-4 Δεκεμβρίου:

Ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στη Δράμα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της Πολιούχου της Δράμας και Προστάτιδας του Πυροβολικού, Αγίας Βαρβάρας, που περιλαμβάνουν Περιφορά της εικόνας στις 16¨00 το απόγευμα της Τετάρτης και Δοξολογία στις 11¨30 το πρωί της Πέμπτης.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου:

Στις 9¨30 το πρωί ο κ. Υπουργός θα παραβρεθεί στην έναρξη της Ημερίδας με θέμα την Ηλεκτρονική Μάθηση στην Εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δημοσίου και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, που διοργανώνει στο ξενοδοχείο «Καψής» της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στις 11¨00 το πρωί ο κ. Υπουργός θα απονείμει Τιμητικές Διακρίσεις σε Αθλητές και Αθλήτριες με Ειδικές Ανάγκες, που διακρίθηκαν σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και στους προπονητές τους, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Στις 11¨00 το πρωί, ο κ. Υπουργός θα μεταβεί το τ.δ. Εμμανουήλ Παππά του Νομού Σερρών, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή της συμπλήρωση 187 ετών από το θάνατο του ήρωα Εμμανουήλ Παππά.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΟ ΥΜΑΘ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ‘ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ’