Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΟ ΥΜΑΘ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

1484397880
1484397880

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δημήτριο Χριστογιάννη, τα μέλη της διοίκησης και εκπροσώπους των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.
 
 Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, για την πορεία των παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού του «Θεαγένειου», με την προμήθεια νέου σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού και τη δημιουργία νέων εργαστηρίων, αλλά και για τις ανάγκες σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. Δεσμεύτηκε δε, ότι το ΥΜΑΘ θα χρηματοδοτήσει πρόγραμμα επισκέψεων της κινητής Μονάδας Μαστογραφίας και Τεστ Παπ, ανά τη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις προληπτικές εξετάσεις, όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες της Μακεδονίας και της Θράκης.

 Μετά το πέρας της επίσκεψης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο «Θεαγένειο», ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας δήλωσε:

 «Ο χώρος της Υγείας, απαιτεί ενότητα, πολιτική ευθύνη,  κοινωνική ευαισθησία και διάλογο. Δυστυχώς η αντιπολίτευση αντιμετωπίζει τον χώρο αυτό, με συμπεριφορές ανεύθυνες. Το έργο και η αποτελεσματικότητα των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της Υγείας, φαίνονται στο «Θεαγένειο» το οποίο λειτουργεί χωρίς λίστες αναμονής και εξυπηρετεί 600 ασθενείς ημερησίως, με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες στα πλέον σύγχρονα εργαστήριά του. Για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους ασθενείς, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ