ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ

ypes press002
ypes press002
 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το χωριό Πρόμαχοι, του Δήμου Αριδαίας του νομού Πέλλας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του, για επιτόπια ενημέρωσή του σε ακριτικούς και μειονεκτικούς της Μακεδονίας και της Θράκης, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων και αναγκών.

 Ο Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα, έφτασε στους Προμάχους στις 10¨30 το πρωί, όπου τον υποδέχτηκε το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του χωριού που ασχολούνται κυρίως με την υλοτομία και την κτηνοτροφία, ο Ευρωβουλευτής κ. Ιωάννης Γκλαβάκης, οι βουλευτές του νομού Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και κ. Γιώργος Καρασμάνης, ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης και ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Πέτρος Ζέρζης.

 Ο κ. Υπουργός εξέφρασε στους κατοίκους των Προμάχων το διαρκές ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησης για τις ακριτικές περιοχές της βορειοελλαδικής υπαίθρου, ενώ αφού ενημερώθηκε για τις ανάγκες του χωριού, ανακοίνωσε πως το ΥΜΑΘ θα επιχορηγήσει την ανακαίνιση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Συνεταιρισμός Γυναικών των Προμάχων, τα πολιτιστικά σωματεία και τον αθλητικό σύλλογο του χωριού, καθώς και την κατασκευή μιας γέφυρας που υπέδειξαν οι τοπικοί παράγοντες, ως αναγκαία για την εξυπηρέτηση των κατοίκων κατά τις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

 Πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε και τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας και Δήμαρχο Εξαπλάτανου κ. Σταύρο Τουφεκόπουλο.

 Αύριο Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 10¨30 το πρωί, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα επισκεφθεί την Κοζάνη, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης.
 Στις 13¨00 το μεσημέρι, ο κ. Υπουργός θα εγκαινιάσει το Αρχοντικό Λασσάνη και την έκθεση χαρτών με τίτλο «η Κοζάνη στον κόσμο των χαρτών» που οργανώνει εκεί ο Δήμος Κοζάνης.
 Αύριο το βράδυ επίσης, στις 21¨30 ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί στην τελική φάση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, στο Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Επόμενο άρθροΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ