Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ‘ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ’

1484398039
1484398039

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον αύλειο χώρο του ΥΜΑΘ, επικόλλησε τα πρώτα από χιλιάδες αυτοκόλλητα σήματα με μήνυμα υπέρ της δασοπροστασίας στη Βόρεια Ελλάδα, που θα φέρουν πλέον τα ταξί της Θεσσαλονίκης και όλων των νομών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» κ. Κωνσταντίνου Γιαννακάκη καθώς και εκπροσώπων των συνεργαζόμενων με αυτό σωματείων ταξί της Μακεδονίας και της Θράκης.

 Αμέσως μετά τη συμβολική επικόλληση των πρώτων σημάτων με το μήνυμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ», σε ταξί της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, της Πιερίας, και της Καβάλας, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου “ο Ερμής” καθώς και όλους τους ιδιοκτήτες ταξί της Βόρειας Ελλάδας, που είχαν την πρωτοβουλία να συμβάλλουν μαζί με το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στην προστασία των δασών μας. Σήμερα έγινε μια συμβολική επικόλληση ενός αυτοκόλλητου σήματος που θα προτρέπει τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας, να σέβονται ακόμα περισσότερα και να προστατεύουν το θαυμάσιο περιβάλλον της Μακεδονίας και της Θράκης. Είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς του ΥΜΑΘ και όλων των ιδιοκτητών ταξί που θεωρώ ότι θα βρει μιμητές. Η εκπαίδευση είναι δια βίου και η συνείδηση πρέπει να πλάθεται συνεχώς.»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου “ο Ερμής” κ. Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, από την πλευρά του σημείωσε:

«Η προσπάθεια είναι διαχρονική. Μπορεί να ξεκινάει φέτος, αλλά θα έχει συνέχεια και διάρκεια. Εμείς από την πλευρά θα έχουμε επαγρύπνηση, ώστε να ενημερώνουμε τους αρμόδιους φορείς, για οτιδήποτε υποπίπτει στην αντίληψή μας, στις περιοχές όπου κινούμαστε. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε, ίσως ελάχιστα, αλλά παράλληλα στέλνουμε ένα μήνυμα που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό. Επίσης διαθέτουμε προσωπικό, συναδέλφους, για δενδροφυτεύσεις σε καμένες περιοχές, όπου αυτές πραγματοποιούνται.»

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑ