ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 73ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και για το αποτέλεσμα των προσπαθειών των διοργανωτών, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο οποίος παρέστη το πρωί στην τελετή εγκαινίων που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. της HELEXPO και συνόδευσε τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, κατά την περιήγησή του στα περίπτερα της διοργάνωσης.
 
 Αμέσως μετά το πέρας της περιήγησης στα περίπτερα της ΔΕΘ, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, υπογράμμισε:

 «Οι Θεσσαλονικείς βλέπουν ότι παράγεται έργο και αυτή τη διαπίστωση αντικατοπτρίζει ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή στη Διεθνή Έκθεση. Από την πλευρά του, κατά την περιήγησή του στα περίπτερα ο Πρωθυπουργός έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του τόσο για την εξέλιξη της διοργάνωσης, όσο και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Θράκης. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι κάθε χρόνο, η Διεθνής Έκθεση γίνεται όλο και πιο δυναμική. Θεωρώ δε, ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία των διοργανωτών, το γεγονός ότι οι εκθέτες που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα περίπτερα της 73ης ΔΕΘ, είναι σε ποσοστό 87% ιδιωτικές επιχειρήσεις. Μόλις το 13% των εκθετών αποτελείται από κρατικούς οργανισμούς και φορείς. Με τον τρόπο αυτό, εκτιμώ πως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, απαντά κατά τον καλύτερο τρόπο, σε όσους προσπαθούν να υποτιμήσουν την επιτυχημένη πορεία του θεσμού, τα τελευταία χρόνια.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008