ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 30- 6-2008 έως 4-7-08

ypes press002
ypes press002

            O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, που βρίσκεται  σήμερα το πρωί,  στην Κοτύλη Καστοριάς, προσκεκλημένος της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Καλλιστώ“, προκειμένου να επισκεφτεί τις καμένες εκτάσεις από τις περυσινές πυρκαγιές.

            Την Τρίτη 1 Ιουλίου ο κ. Υπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 95η επέτειο απελευθερώσεως της Δράμας, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης.

            Την Τετάρτη 2 Ιουλίου ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα επισκεφθεί το νομό Έβρου, όπου θα συναντηθεί με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. ´Ανθιμο, το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιο Αλεξανδρή και θα συμμετάσχει σε  ευρεία  σύσκεψη, παρουσία του Νομάρχη Έβρου κ. Νικολάου Ζαμπουνίδη, δημάρχων και  εκπροσώπων φορέων του Νομού.

            Την Πέμπτη 3 Ιουλίου ο κ. Υπουργός θα συμμετάσχει στο Ανοιχτό forum, που διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης, με θέμα «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα σήμερα»

            Την Παρασκευή 4 Ιουλίου,  ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί στις 10.30 π.μ., στην τελετή απονομής πτυχίων, διδακτικού έτους 2007 – 2008, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας και στις 12.00 θα επισκεφθεί το Δήμο Μηχανιώνας.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Επόμενο άρθροΔελτία Τύπου -testdemo