Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ypes press002
ypes press002

            Ο         Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με εκπροσώπους της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και τη 2η Βαλκανική Σπηλαιολογική Κατασκηνωτική Συνάντηση. Στη συνέχεια ο κ. Τζίμας συναντήθηκε, με μέλη του 1ου ΤΕΕ Αμπελοκήπων και αργότερα με εκπροσώπους της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που άπτονται του κλάδου τους.  

            Το μεσημέρι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρέσβη της Σλοβακίας κ. Γιαν Βοντεράτσκι. Ο κ. Τζίμας ενημέρωσε τον κ. Βοντεράτσκι για τη Ζώνη Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης  και συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας φορέων της Ουγγαρίας και της Βόρειας Ελλάδας.

             Αύριο Παρασκευή ο κ. Τζίμας θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή στην επίσκεψή του στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο  Θεσσαλονίκης και στις Πρέσπες του Νομού Φλώρινας.

            Στις 18.30 ο κ. Τζίμας θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην αίθουσα Τελετών του Τ.Ε.Ι. Σερρών  “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στη γενέτειρά του-10 χρόνια από το θάνατό του”. 

            Το Σάββατο 24 Μαΐου ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Τζίμας θα παραβρεθεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στη γενέτειρά του-10 χρόνια από το θάνατό του» στις 10.30 στην  αίθουσα Τελετών του Τ.Ε.Ι. Σερρών.

            Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τζίμας θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, από τον Πρωθυπουργό, στην Πρώτη Σερρών στις 18.30.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΙΛΤΙΔΗ