ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398279
1484398279
         Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο ΥΜΑ-Θ τον Πρέσβη της Ουγγαρίας στην Ελλάδα κ. Zozsef Toth, που πραγματοποίησε κύκλο εθιμοτυπικών επαφών στη Θεσσαλονίκη.

         Η συνάντηση του κ. Υπουργού με τον κ. Πρέσβη, εξελίχθηκε ιδιαίτερα ουσιαστική, καθώς ο κ. Toth έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εγχείρημα της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, για τις προοπτικές του λιμανιού της πόλης και για τις υποδομές που αναπτύσσονται στη Βόρεια Ελλάδα.

         Ο κ. Τζίμας ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Πρέσβη για τις εξελίξεις που αφορούν τη Ζώνη Καινοτομίας και τα κίνητρα που θα ισχύουν για τις επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους εντός αυτής, καθώς και για τις νέες υποδομές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο και τη σύνδεση της Μακεδονίας και της Θράκης με την Νοτιοανατολική και την κεντρική Ευρώπη.

        Ιδιαίτερη ήταν η ανταπόκριση του κ. Toth στο ενδιαφέρον του κ. Τζίμα για ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα του πολιτισμού, ανάμεσα σε φορείς της Ουγγαρίας και της Βόρειας Ελλάδας.

        

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Επόμενο άρθροΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ