ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ypes press002
ypes press002

         O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Καλαμαριάς, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Οικονομίδη τις προοπτικές αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, προς όφελος των πολιτών της Καλαμαριάς.

         Αμέσως μετά, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε τα εξής:

         «Συμφωνήσαμε πως το προσεχές διάστημα θα προωθήσουμε την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Καλαμαριάς και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομίας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, για χρήσεις αναψυχής και πολιτισμού, προς όφελος των πολιτών της Καλαμαριάς. ´Αμεσα, οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα ξεκινήσουν την επεξεργασία των επιμέρους τεχνικών και οικονομικών ζητημάτων της σύμβασης, προκειμένου η αξιοποίηση της έκτασης του πρώην στρατοπέδου, να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποδοθεί ως χώρος πρασίνου και πολιτισμού στους πολίτες.»

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
Επόμενο άρθροΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Υ.ΜΑ.-Θ., ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ. Α.Ε.