ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ypes press002
ypes press002

          Ερωτηθείς σχετικά με τον απολογισμό της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι για την Ελλάδα, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

         «Ήταν μια εθνική επιτυχία, μετά από χειρισμούς που εγκρίνονται από όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικών ή κομματικών προτιμήσεων. Τώρα εναπόκειται στην πλευρά των Σκοπίων, να κάνουν τα βήματα που χρειάζονται, αφού είναι πλέον σαφές, ότι ο δρόμος των Σκοπίων προς τους διεθνείς οργανισμούς, περνά από την εξεύρεση λύσης κοινά αποδεκτής στο ζήτημα της ονομασίας.»

         Κληθείς δε να σχολιάσει το θέμα του ντόπινγκ που ταλανίζει τις ημέρες αυτές τον ελληνικό αθλητισμό, ο κ. Υπουργός, περιορίστηκε να επισημαίνει ότι το θέμα ερευνάται από τις δημόσιες αρχές και υπογράμμισε:

         «Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στηρίζει τον υγιή αθλητισμό και τους Βορειοελλαδίτες αθλητές, γι` αυτό και ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων, ενισχύει οικονομικά την προετοιμασία 13 πρωταθλητών του Στίβου από τη Βόρεια Ελλάδα.»

        

Προηγούμενο άρθροΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ
Επόμενο άρθροΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ’ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ