ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ

ypes press002
ypes press002

                 Με το Προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης που κατέβηκαν σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση συναντήθηκε, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας.

            Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί επέδωσαν στον κ,. Τζίμα το ψήφισμα της απεργιακής τους κινητοποίησης και του ανέλυσαν τα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

            Ο κ. Τζίμας αφού ενημερώθηκε για τα αιτήματά τους δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον αρμόδιο Υπουργό και τόνισε :

«Τα ταξί στη  Θεσσαλονίκη προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό της περιοχής. Σας προτείνω να σταθμεύετε σε χώρους πολιτισμού όπως το Μέγαρο Μουσικής, το Κ.Θ.Β.Ε. το Βασιλικό Θέατρο κ.λ.π., για να εξυπηρετείτε καλύτερα ο πολίτης που παρακολουθεί πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης είναι σημαντικό, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης στα Νοσοκομεία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών και συνοδών».

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Επόμενο άρθροΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ