ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ypes press002
ypes press002

                    Το νομό Πέλλας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, στο πλαίσιο των περιοδειών του στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, συνοδευόμενος από το Γ.Γ. του ΥΜΑΘ καθηγητή κ. Λουκά Ανανίκα. 
            Ο κ. Τζίμας συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Έδεσσας Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με  το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Ιωάννη Σάντρα.
             Ολοκληρώνοντας τις επαφές του, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, μετέβη στη Νομαρχία Πέλλας και συναντήθηκε με το Νομάρχη κ. Μιχάλη Καραμάνη, δημάρχους και εκπροσώπους των φορέων του νομού, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής και  τα αιτήματα τους για την αναβάθμιση της.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Τζίμας δήλωσε:
         «Διαπίστωσα με ικανοποίηση, ότι τόσο σε επίπεδο αυτοδιοικητικών αρχών, όσο και σε επίπεδο κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Πέλλας, υπάρχει σύμπνοια στην ιεράρχηση των αναγκών και προβλημάτων του νομού και στις προτεραιότητες που τίθενται για την αντιμετώπισή τους. Από την πλευρά μου, διαβεβαίωσα για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης, καθώς και για την πρόθεση του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, να συμβάλει έμπρακτα στην αναπτυξιακή προσπάθεια για ολόκληρη την περιοχή. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία μας θα έχει διάρκεια και αποτελεσματικότητα για το καλό των πολιτών.»
          Ο Υπουργός, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νομό Πέλλας επισκέφθηκε συμβολικά τη Βιομηχανία Τροφίμων «Ζλάτης ΑΒΕΕ», στα Νέα Καισαριανά Έδεσσας, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη, εκφράζοντας τη στήριξη της πολιτείας στην επιχειρηματικότητα και στις προσπάθειες αύξησης της απασχόλησης στην περιοχή.-

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ
Επόμενο άρθροΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ K. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ