Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ypes press002
ypes press002

      Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας παρέστη σήμερα το πρωί ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Φλώρινα, για την 95η επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης.

Ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας παραβρέθηκε στην Επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ενώ αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Γεωργίου Μόδη και την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε δήλωσε τα εξής:

«Εκπροσωπώ τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στην έπαλξη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, τη Φλώρινα, η οποία γιορτάζει την ελευθερία και τα Ελευθέριά της. Το δένδρο της ελευθερίας, έχει ποτισθεί με το αίμα των προγόνων μας. Γι’ αυτό, χρειάζεται να αντλούμε δύναμη από το παράδειγμά τους και τον αγώνα τους, που στηρίχθηκε σε αξίες και ιδανικά».

Αύριο ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραβρεθεί στην τελετή λήξης του 4ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία, που πραγματοποιείται στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Κραχτίδης» στη Δράμα.

Το Σάββατο  στις 12.00 το μεσημέρι, ο κ. Υπουργός θα εγκαινιάσει το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος του Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ