ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Δ.Ε.Θ. ΑΕ. ΚΑΙ HELLEXPO A.E.

1484398526
1484398526

 

         Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΔΕΘ Α.Ε. κ. Δημήτρη Μπακατσέλο και τον πρόεδρο της HELEXPO A.E. κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο.

         Ο κ. Μπακατσέλος, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΘ Α.Ε. και ο κ. Θωμόπουλος, ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό εκτενώς, για τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των δύο εταιρειών.

         Αμέσως μετά ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας δήλωσε:

         «Μέσα στο πλαίσιο των επαφών μου δέχτηκα σήμερα τους προέδρους των δύο εταιρειών. Ξεκίνησε μια συζήτηση που πιστεύω θα οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον της ΔΕΘ και της HELEXPO. Με την ειλικρινή διάθεση που διαπίστωσα από την πλευρά και των δύο προέδρων και με την πρόθεση που υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης, είμαι σίγουρος πως όποια ζητήματα υπάρχουν, θα αντιμετωπιστούν και θα λυθούν.»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επανένωσης, των δύο εταιρειών, ο κ. Τζίμας πρόσθεσε:

         «Δεν είναι κάτι που εξετάζεται αυτή τη στιγμή. Αυτό που ενδιαφέρει είναι μην προκύψουν προβλήματα στο μέλλον. Θα ήμουν πολύ πρόχειρος, αν μετά την πρώτη μου συνάντηση και συνεργασία με τις διοικήσεις των δύο φορέων, ανακοίνωνα αποφάσεις.»

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9” ΤΗΣ ΕΤ 3.
Επόμενο άρθροΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ