ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ

ypes press002
ypes press002

         Εγκαταστάθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κ. Νικόλαος Ταχιάος.

         Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, με έδρα το ΥΜΑ-Θ παρακολουθεί τις διμερείς οικονομικές σχέσεις της χώρας με τα κράτη της Βαλκανικής, την υλοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων της χώρας στην περιοχή αυτή, καθώς και την υλοποίηση του Ελληνικού Σχεδίου για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων  (ΕΣΟΑΒ).

         Η εγκατάσταση και έναρξη δραστηριότητας του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, αποτελεί, όπως έχει επισημάνει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, μια ακόμη απόδειξη της συνέπειας με την οποία υλοποιείται η δέσμευση του ιδίου  του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή για αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της Βόρειας Ελλάδος και του επιτελικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Προηγούμενο άρθρο20 ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Επόμενο άρθροΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ