O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

1484398636
1484398636

Συνάντηση διάρκειας μιας περίπου  ώρας, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος  Καλαντζής με αντιπροσωπεία των αγροτών του Νομού Χαλκιδικής, που διαμαρτύρονται για τα πρόστιμα που τους έχει επιβάλει η ΔΕΗ, παρουσία και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Αγγέλου Τζέκη, που συνόδευε τους αγρότες.

Ο κ. Καλαντζής, άκουσε τα αιτήματα και τις θέσεις των αγροτών  που του ζήτησαν να μεσολαβήσει για να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς στην Αθήνα και εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι με βάση τις ενέργειες που ήδη προωθούνται από τις αρμόδιες πλευρές, το θέμα θα διευθετηθεί εντός των επομένων ημερών.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε τα εξής:

«Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι οι πόρτες της δεν κλείνουν ποτέ, σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.  Οι πόρτες μας, είναι πάντα ανοιχτές και νομίζω ότι αυτό το έχουμε αποδείξει και εδώ στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Έτσι συναντηθήκαμε σήμερα με τους αγρότες της Χαλκιδικής, που αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Η Πολιτεία είναι βέβαιον, ότι θα κάνει ότι χρειάζεται, στο πλαίσιο της νομιμότητας, ώστε να δοθεί λύση και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αποτέλεσμα.»

Οι αγρότες από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον κ. Καλαντζή και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσουν συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς.

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ