ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ypes press002
ypes press002
Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που επιμένουν στη διακίνηση των ανούσιων σεναρίων για πρόωρες εκλογές, ότι και τα αστεία έχουν τα όρια τους. Γιατί μόνο ως αστείο μπορεί πλέον να εκληφθεί αυτή η περίεργη διαρκής ανακίνηση του θέματος. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έδωσε με σαφήνεια και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την απάντηση. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Από εκεί και πέρα οι ίδιοι διακινητές των σεναρίων για τις πρόωρες εκλογές, καλό θα ήταν να παρακολουθήσουν το κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστώσουν ότι η δουλειά και η προσπάθεια αυτής της Κυβέρνησης δεν σταματά. Οι πολίτες περιμένουν από εμάς να ολοκληρώσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Ο κ. Παπανδρέου γιατί βιάζεται να χάσει;»

Προηγούμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ “ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ