ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398662
1484398662
Οι επικεφαλής των πολιτικών, εκκλησιαστικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι, φίλοι και πλήθος επισκεπτών, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή, στο ΥΜΑ-Θ, αμέσως μετά την Δοξολογία για το Νέο Ετος, που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας.

Ο κ. Καλαντζής, υποδέχθηκε στο ΥΜΑ-Θ, μεταξύ άλλων, τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό, τους βουλευτές κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, κ. Δημήτρη Γαλαμάτη, κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Τσιότρα, το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Σωτήρη Καπετανόπουλο, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο κ. Γιώργο Ανδραβίζο, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκόκα, τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Γιαννόπουλο, δημάρχους, νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους ομοσπονδιών και συλλόγων, κ.α.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, ενώ εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη βεβαιότητα, ότι το 2007 θα είναι έτος προόδου και μεγάλων αναπτυξιακών στόχων για τη Μακεδονία και τη Θράκη.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ