ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ypes press002
ypes press002
Με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή σε συντονιστικό ρόλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Πάλας» η σύσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή με εκπροσώπους 38 φορέων της Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Υπουργοί, Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας, ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, Απασχόλησης κ. Σάββας Τσιτουρίδης, Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου, Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Μπασιάκος και Δικαιοσύνης κ. Αναστάσιος Παπαληγούρας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε:

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι φέτος, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, πήραν πολύ περισσότερες απαντήσεις σε όσα έθεσαν, από όσες πήραν πέρσι. Επίσης, κανένας δεν είχε θέσει τη δημιουργία Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και Γραμματείας Βαλκανικών Θεμάτων στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης κι όμως γίνονται πράξη. Άρα λοιπόν, ικανοποιήθηκε ένα βασικό αίτημα των εξαγωγέων και των βιοτεχνών και βιομηχάνων της Βόρειας Ελλάδας, ώστε να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους εδώ, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και της Θράκης, τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να προσθέσω, ότι πάντα μια τέτοια συνάντηση είναι εποικοδομητική. Ακούγονται απόψεις οι οποίες, σαφώς, δεν μας βρίσκουν πάντα σύμφωνους, αλλά το σίγουρο είναι ότι και μέσα από αυτές τις απόψεις, μπορούν να βρεθούν λύσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη γενικότερα.-»

Προηγούμενο άρθροΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗΝ 71η ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ