20 ΤΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΑ-Θ

1484398773
1484398773
Περισσότεροι από 8,5 τόνοι ανθρωπιστικού υλικού που συγκέντρωσε το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχουν ήδη σταλεί στο Λίβανο με πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών  C-130, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών. Στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ παραμένουν 11,5 τόνοι υλικού που θα αποσταλούν στη Μέση Ανατολή τις επόμενες μέρες.
 
Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο των τροφίμων και των φαρμάκων που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ, από τις 21 Ιουλίου που ξεκίνησε αυτή η «Εκστρατεία Αγάπης» στη Β.Ελλάδα για τους δοκιμαζόμενους άμαχους της Μέσης Ανατολής, με πρωτοβουλία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή, προσεγγίζει ήδη τους 20 τόνους.
 
Λόγω της μεγάλης αυτής ανταπόκρισης επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών, που καθιστούν τη Βόρεια Ελλάδα «πρωταγωνίστρια» σ` αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανακούφιση των αθώων που υφίστανται τα δεινά του πολέμου στη Μέση Ανατολή, η διαδικασία συγκέντρωσης υλικού θα συνεχιστεί στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ, μέχρι τις 20 Αυγούστου.
 
Τα στελέχη του ΥΜΑ-Θ που με επικεφαλής την κ. Φανή Χατζημπάρμπα έχουν αφοσιωθεί στην «Εκστρατεία Αγάπης» από τις 21 Ιουλίου, θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν τις προσφορές των πολιτών στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ, τις εξής μέρες και ώρες:
 
Το Σάββατο ως στις 15¨00 το απόγευμα.
 
Τη Δευτέρα από τις 09¨00 το πρωί ως τις 21¨00 το βράδυ.
 
Από την Τετάρτη 16 Αυγούστου ως την Κυριακή 20 Αυγούστου,  από τις 09¨00  το πρωί ως τις 21¨00 το βράδυ.
 
Την Κυριακή 13 Αυγούστου και ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο ο χώρος θα παραμείνει κλειστός.
 
 Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τρόφιμα ή φάρμακα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310 291490 ή να προσέρχονται κατά τις προαναφερθείσες ώρες και μέρες στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ.-
 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Επόμενο άρθροΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ