ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ 2007

ypes press002
ypes press002

Επαφές υπουργού Μακεδονίας – Θράκης με εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας και έλληνες αθλητικούς παράγοντες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ:
«ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ»

Τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών σε Πάγκο του 2007, ανακοίνωσε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2006, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος και  έλληνες αθλητικούς παράγοντες, που βρέθηκαν στην πόλη για να διαπιστώσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Ο κ. Καλαντζής τόνισε ότι η επιλογή της Καβάλας αποτελεί απόδειξη ότι οι αθλητικές διοργανώσεις μεγάλης κλίμακας μπορούν να γίνουν με επιτυχία και εκτός Αθηνών: «τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλους αγώνες στην Καβάλα».

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υποσχέθηκε κάθε δυνατή υποστήριξη στη Νομαρχία και το Δήμο Καβάλας με την παροχή των απαραίτητων διευκολύνσεων ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους υπεύθυνους επισημαίνοντας: «μας κεντρίσατε το ενδιαφέρον και υποσχόμαστε ότι η διαμονή σας στην Καβάλα θα είναι τόσο καλή που όταν φύγετε θα αναπολείτε την πόλη μας».

Ο κ. Καλαντζής συζήτησε για τη διοργάνωση με τον πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας κ. Πωλ Γουότερμαρτενς, τη γενική γραμματέα κ. Μαρίνα Μπασκίνοβα, τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες κ. Κυριάκο Γριβέα και το γενικό γραμματέα της Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστο Αγγουράκη.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.ΜΕ.Α., ευχαρίστησε τον υπουργό που υποστηρίζει τη διοργάνωση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «τον έχουμε πάντα δίπλα μας». Ο γ.γ. της Παραολυμπιακής Επιτροπής επισήμανε ότι οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν συνέχεια των πετυχημένων Παραολυμπιακών του 2004 και θα αφήσουν μία πολύτιμη προίκα για το μέλλον της Καβάλας.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου 2007. Η Καβάλα θα φιλοξενήσει πάνω από 400 αθλητές, προπονητές και συνοδούς.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ 15/06/06