Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2006, εγκαινίασε το νέο Δημαρχείο, το Νηπιαγωγείο και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Αμφιπόλεως, στην Παλαιοκώμη Νομού Σερρών.

Ο κ. Καλαντζής, αφού συνεχάρη τον δήμαρχο και τους υπαλλήλους για τις προσπάθειές τους, τόνισε ότι «το σημερινό  εορταστικό γεγονός δεν μπορεί να είναι απαλλαγμένο από ιδιαίτερους συμβολισμούς. Ένα νέο δημαρχιακό μέγαρο σηματοδοτεί  ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για το δήμο και τους δημότες. Ένα νέο σχολείο σηματοδοτεί την επένδυση στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, στη νέα γενιά της πατρίδας μας. Ένα νέο ΚΕΠ σηματοδοτεί την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για ένα κράτος υπηρέτη του πολίτη και όχι δυνάστη του».

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τους στόχους της κυβέρνησης για ένα καλύτερο και αποδοτικότερο μοντέλο διοίκησης υπογραμμίζοντας ότι «αυτό είναι το όραμά μας, αυτός είναι ο στρατηγικός μας στόχος: ένα κράτος σύγχρονο και αποδοτικό. Ένα κράτος που επενδύει στα νιάτα της πατρίδας μας, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν όλες οι υγείες δυνάμεις της κοινωνίας μας».  

Τέλος, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, μιλώντας για την “αποστολή” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α´ Βαθμού, επισήμανε ότι «παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκέντρωση και την περιφερειακή ανάπτυξη. Μέσα από την πολιτική μου εμπειρία, γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για ένα δήμο να εξυπηρετεί τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, να αναβαθμίζει την περιοχή με έργα και να δημιουργεί τις υποδομές για την καλύτερη λειτουργία της  κρατικής διοίκησης».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ 14 / 06 / 06