ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2006

ypes press002
ypes press002

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2006

Ώρα: 11:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τόπος: Πλατεία Αγίας Σοφίας.

_____________________

Ώρα: 11:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Τόπος: Συναγωγή «Μοναστηριωτών» (Συγγρού 35).

_____________________

Ώρα: 12 μ.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση για την 91η επέτειο της Αρμενικής Γενοκτονίας, που διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή.

Τόπος: Αίθουσα διαλέξεων της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 4)

_____________________

Ώρα: 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνει η Lifeline Hellas για τον εκσυγχρονισμό των μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών στα νοσοκομεία της Σερβίας – Μαυροβουνίου.

Τόπος: Κυβερνείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ 2006

Ώρα: 12 μ.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη του Ειδικού Συντονιστικού Συμβουλίου Περιφερειών, με τη συμμετοχή των γενικών γραμματέων των Περιφερειών Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης

___________________

Ώρα: 19:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ανοικτή συνεδρίαση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Πλεκτικής & Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας.

Τόπος: Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β´ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ