ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

“Το 2006 είναι η χρονιά του μεγάλου στοιχήματος για το Υ.ΜΑ.-Θ.”

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το πρωί της Παρασκευής 20/1/06, έκοψε στο γραφείο του την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων του  ΥΜΑ-Θ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που έγινε παρουσία του γ.γ. του υπουργείου, καθηγητή Λουκά Ανανίκα, του γεν. διευθυντή δρα  Κων/νου Παρθενόπουλου, των διευθυντών των υπηρεσιών, των συνεργατών του υπουργού, των εργαζομένων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο κ. Τσιαρτσιώνης  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και το 2006 να είναι περισσότερο δημιουργικό.
      
Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά στους  δημοσιογράφους, ο υπουργός τόνισε: «Το 2006 είναι η χρονιά του μεγάλου στοιχήματος για το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει και είναι πλέον θεσμοθετημένα, θα κληθούμε να τα υλοποιήσουμε αυτό το χρόνο. Στην αναδιοργάνωση του υπουργείου και στη στόχευση που έχουμε βάλει, θέλουμε και μαζί με τη δική σας συνεισφορά, να αναδείξουμε όχι μόνο το έργο που μπορεί  να επιτελέσει το ΥΜΑ-Θ, αλλά γενικότερα την προσπάθεια που κάνει αυτή η Κυβέρνηση, μέσω των υπουργείων».

Αναφερόμενος στη νέα δομή του υπουργείου, ο κ. Τσιαρτσιώνης  τόνισε ότι έχουν ήδη στελεχωθεί οι διευθύνσεις του με το υπάρχον προσωπικό και εντός του επόμενου τριμήνου, θα εμπλουτιστούν με πενήντα νέα στελέχη.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανανίκας τόνισε ότι «το 2005 έκλεισε, γιορτάζοντας τα πενήντα χρόνια του ΥΜΑ-Θ. Τώρα, το 2006, με νέα ορμή και με τη βοήθεια των εργαζομένων, θα υλοποιήσουμε το νέο Οργανισμό».

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ
Επόμενο άρθροΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ