ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 18/11/05

ypes press002
ypes press002
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 19:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια του ΣΒΒΕ, θα απευθύνει χαιρετισμό, στη τελετή βράβευσης των Καινοτόμων Επιχειρηματικών Σχεδίων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει στο Κοσμοθέατρο του Κέντρου η προβολή ταινίας με τίτλο: «Έκρηξη Αδρεναλίνης: Η επιστήμη του ρίσκου».

• ΤΟΠΟΣ: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, Θεσσαλονίκη.

___________________

ΩΡΑ 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 46ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Το 46ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου 2005.

• ΤΟΠΟΣ: Κινηματογράφος «Ολύμπιον», Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟ 4 ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ