Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 19ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2005, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 19ου Ετήσιου Συνέδριου της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο κ. Τσιαρτσιώνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, χαρακτήρισε το συνέδριο ως ένα «σημαντικό επιστημονικό γεγονός, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός πολυσήμαντου θεσμού στην ιατρική επιστημονική κοινότητα της χώρας μας».

Στη συνέχεια ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης εξέφρασε την άποψη ότι «πολίτες και πολιτικοί, οφείλουμε να ακούσουμε με προσοχή  τον επιστημονικό κόσμο, προκειμένου να μπορέσουμε να δράσουμε αποτελεσματικά προς όφελος της Δημόσιας Υγείας και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού».

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό, του ο κ. Τσιαρτσιώνης αναφέρθηκε στην ευθύνη της πολιτείας για την οποία τόνισε: «Η Πολιτεία οφείλει να εγγυάται και να εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας. Έχει την υποχρέωση να διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα, που να στηρίζουν μια ολοκληρωμένη πολιτική στον τομέα της Υγείας, σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, τις αρχές της ηθικής και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και της ποιότητάς της».

Προηγούμενο άρθροΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ