Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ypes press002
ypes press002

Απένειμε το δεύτερο βραβείο μυθοπλασίας

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2005,  παρακολούθησε την τελετή απονομής των Κρατικών Κινηματογραφικών Βραβείων Ποιότητας του υπουργείου Πολιτισμού, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης απένειμε, μάλιστα, το δεύτερο βραβείο για την ταινία μυθοπλασίας «Αγρύπνια» του κ. Νίκου Γραμματικού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την απονομή του παραπάνω βραβείου, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης τόνισε:

«Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου, η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, έκλεισε χτες βράδυ, με την απονομή των βραβείων της διεθνούς επιτροπής, αφήνοντας πίσω της, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συγχαρητήρια σ’ αυτούς που τόλμησαν, σ’ αυτούς που με πολύ κέφι και μεράκι έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε για τη φρεσκάδα και την ανανέωση που έφεραν στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, την τιμητική τους έχουν ο ελληνικός κινηματογράφος και οι σύγχρονοι δημιουργοί του.

Ο ελληνικός κινηματογράφος, στο σύγχρονο και απαιτητικό διεθνές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, χρόνο με το χρόνο, κερδίζει έδαφος ανακτώντας το κοινό του.

Απόψε, τιμούμε τους Έλληνες κινηματογραφιστές, οι οποίοι σε αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μέσα από καινοτόμες ιδέες, επιτυχημένες συνεργασίες, παραγωγές και συμπαραγωγές.

Εύχομαι, σε ένα χρόνο ακριβώς, να συναντηθούμε όλοι μαζί και πάλι εδώ, συνεχίζοντας την παράδοση αυτή που θέλει τη Θεσσαλονίκη, πόλη – μητρόπολη του κινηματογράφου.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟ 9Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS ΜΕ ΘΕΜΑ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ”
Επόμενο άρθροΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ”