ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 15/8/2005

ypes press002
ypes press002

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005

ΩΡΑ 09:45

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά.

Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βέροιας – Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος. Ακολούθως, θα παρακολουθήσει τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά, θα καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη και θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα. Τις εκδηλώσεις οργανώνει το Πανελλήνιο Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά».

· Τόπος: Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, Υψώματα Καστανιάς, Βέροια.

___________

ΩΡΑ 13:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παρακολουθήσει το έθιμο της «Υποδοχής των Καβαλάρηδων» της Σιάτιστας.

· Τόπος: Πλατείες Χώρας και Γεράνειας, Σιάτιστα, Νομός Κοζάνης.

___________

ΩΡΑ 19:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, θα παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην ιστορική κοινότητα της Βλάστης.

· Τόπος: Περιοχή Λιβάδια, κοινότητα Βλάστης.

___________

ΩΡΑ 21:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παρακολουθήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Εράτυρας «Καλοκαίρι 2005» με το συγκρότημα του Δημήτρη Κώτσικα, που οργανώνει ο δήμος Ασκιού, το δημοτικό διαμέρισμα Εράτυρας και το Τουριστικό Σωματείο Εράτυρας.

· Τόπος: Κεντρική πλατεία Εράτυρας, Νομός Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ “ΔΙΑΝΑ”