ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ

ypes press002
ypes press002

Για ΕΥΑΘ ΑΕ

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο, τα οποία αφορούν στη Διοίκηση της Εταιρίας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ΕΥΑΘ ΑΕ, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Διοίκηση της ΕΥΑΘ ΑΕ, εργάζεται στοχεύοντας, αποκλειστικά, στην εξυγίανση της Εταιρίας, αλλά και στην αναβάθμιση και ισχυροποίηση του παρεχόμενου έργου της.

Σε αυτό το διάστημα, έχει επιτύχει συνετή οικονομική διαχείριση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με   μοναδικό γνώμονα το σεβασμό στην προστασία και την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.

Ως εκ τούτου,  ο πρόεδρος, ο διευθύνων σύμβουλος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ ΑΕ καθώς και το έργο που επιτελούν, απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης της εποπτεύουσας αρχής που είναι το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 90Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ