Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

ypes press002
ypes press002

Θεσσαλονίκη, 11 Μαρτίου 2005
ΩΡΑ: 20:00

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2005, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 13ου Διαπανεπιστημιακού Σεμιναρίου Οστεοσύνθεσης, στη Θεσσαλονίκη.

«Το σεμινάριό σας συνεισφέρει τα μέγιστα στις σύγχρονες μεγάλες απαιτήσεις της εποχής μας. Στις απαιτήσεις ανάγκης των τραυματιών που προσέρχονται καθημερινά στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και στην πλειοψηφία τους -λόγω της συνεχούς αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων- έχουν ανάγκη και ορθοπεδικής αντιμετώπισης. Είμαι βέβαιος πως θα ανταλλάξετε χρήσιμες επιστημονικές γνώσεις και πρακτικές και θα “ανοίξετε” νέους ορίζοντες στο επιστημονικό σας έργο», τόνισε ο κ. Τσιαρτσιώνης.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης ανέφερε: «Κύριο μέλημα της ελληνικής πολιτείας είναι να συνδράμει στην ενίσχυση και στήριξη της έρευνας και της τεχνολογίας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να απελευθερωθεί η τεράστια δυναμική των επιστημόνων μας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης θα σταθεί αρωγός στο έργο και στις προσπάθειές σας».

Το σεμινάριο οργανώνει η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου 2005.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ