ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ

ypes press002
ypes press002
Δημιουργικό και περισσότερο παραγωγικό ευχήθηκε να είναι το 2005 ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, κόβοντας σήμερα τη βασιλόπιτα των εργαζομένων στο ΥΜΑ-Θ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε το μεσημέρι στο γραφείο του.

 Απευθυνόμενος στους παριστάμενους, ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Πρέπει να ευχαριστήσω όλους σας για τις προσπάθειες που καταβάλατε το περασμένο δεκάμηνο, για το έργο που παράξατε και για τη συμπεριφορά ιδιαίτερα που είχατε προς τους «συναλλασσόμενους» με τις υπηρεσίες σας πολίτες. Πρέπει να σας πω ότι οι εντυπώσεις, κατά γενική ομολογία, είναι πάρα πολύ καλές. Είναι βέβαιο ότι όλα τα αιτήματα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν, αλλά εκείνο που πρέπει να μένει στο τέλος, είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και ότι η συνδιαλλαγή μαζί του πρέπει να γίνεται σε καλό κλίμα, γιατί έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να του  συμπεριφέρονται σωστά. Αυτή η επαφή, λοιπόν, με τους πολίτες, έγινε σ’ ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και είναι βέβαιο ότι η δημόσια διοίκηση προσπάθησε».

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η χρονιά είναι και θα είναι ιδιαίτερα ανηφορική, όχι μόνο για μας, αλλά γενικότερα για να βελτιώσουμε κάποιους δείκτες. Ιδιαίτερα πρέπει να προσπαθήσουμε για το ΥΜΑ-Θ και τις φιλοξενούμενες σε αυτό υπηρεσίες, κατά συνέπεια, επειδή κάνουμε μία προσπάθεια αναδιάρθρωσης και αναδόμησης του δικού μας οργανωτικού σχήματος. Συγχρόνως, θα προσπαθήσουμε για την αποκατάσταση αυτού του κτιρίου, του οποίου την ιστορία, το χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική του πρέπει να σεβαστούμε. Θα είναι μια προσπάθεια που θα διεξαχθεί και θα εξελιχθεί κυρίως αυτή τη χρονιά και γι’  αυτό θα παρακαλούσα όλους να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση».

 Αφού ευχαρίστησε και πάλι όλους για τη συμβολή τους στη θετική εντύπωση που δημιουργήθηκε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης είναι ένα Υπουργείο με το οποίο μπορεί κανείς να συνεννοηθεί και να συνδιαλλαγεί ώριμα και υπεύθυνα, ο κ. Υπουργός τόνισε: «Θα παρακαλούσα να είστε κοντά μας σ’ αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε, προκειμένου να βελτιώσουμε περισσότερο τους δείκτες.

Καλή χρονιά, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και εξέλιξη σε όλους σας».    

Προηγούμενο άρθροΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “INTERREG IIIB- CADSES” ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”