O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ypes press002
ypes press002

Του απένειμαν τιμητική πλακέτα

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-1-05 ΩΡΑ 18:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου 2005, παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό  στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της περιφερειακής και τοπικής εφορείας Προσκόπων Κοζάνης.

Στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός τόνισε: «Για εμάς τους Έλληνες, ο προσκοπισμός είναι κομμάτι της κουλτούρας μας και έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι ως βασική πηγή του έχει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Οι Αγέλες της Σπάρτης, τα Εφηβεία των Αθηνών, οι παιδαγωγικές αρχές του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα για την ανεύρεση του αγαθού, του ωραίου και γενικά των αξιών είναι έδρανο της προσκοπικής μεθόδου και των θεμελιωδών αρχών του προσκοπισμού».

«Είναι σημαντικό», όπως τόνισε ο ΥΜΑ-Θ, «ειδικά τα παιδιά και οι έφηβοι να ασχολούνται με τέτοιου είδους δραστηριότητες, που αφυπνίζουν τα συναισθήματα αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βαθμοφόροι της περιφερειακής και τοπικής εφορείας Προσκόπων Κοζάνης τίμησαν τον κ. Τσιαρτσιώνη για την προσφορά του στον προσκοπισμό.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός τους διαβεβαίωσε πως είναι συμμέτοχος των οραμάτων και των προσπαθειών τους για προκοπή και ανάπτυξη και ευχήθηκε το 2005 να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση – αναμετάδοση.

Προηγούμενο άρθροΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 25/1/2005