ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης από το πρωί σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, δέχτηκε στο ΥΜΑ-Θ μπάντες και χορωδίες που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο ΥΜΑ-Θ εκφράζοντας τις δικές του ευχές, τόνισε: «Η γέννηση του Θεανθρώπου αποτελεί μήνυμα ελπίδας για τον τόπο και την κοινωνία μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να διαμορφώσουμε μία νέα εποχή για τη χώρα μας. Εύχομαι  το 2005 να μας φέρει έναν κόσμο δικαιότερο, με λιγότερες ανισότητες, με λιγότερη φτώχεια, με περισσότερη ανάπτυξη για όλους τους λαούς, για όλες τις ελληνίδες και για όλους τους έλληνες».

Συγκεκριμένα, τον υπουργό επισκέφθηκαν οι μπάντες της ΕΛ.ΑΣ, του Γ´ Σώματος Στρατού, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, το παιδικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων, οι χορωδίες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, του Ψυχαγωγικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης, του Μορφωτικού Συνδέσμου Κωφών Θεσσαλονίκης, του Συγκροτήματος Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων (παιδική χορωδία), του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών, του συλλόγου «Οι Μακεδόνες», της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων, του συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», του Ορθόδοξου Συλλόγου Ιεραποστολικής Δράσης «Ο Μέγας Βασίλειος», της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, του ΚΑΠΗ του Γ´ Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Θεσσαλονίκη» και η παιδική χορωδία Αγίας Τριάδος.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 24/12/2004
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 29-12-04 ΕΩΣ 1-1-05