ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 1/10/2004

ypes press002
ypes press002

Ο ΥΜΑ-Θ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”. Ο ΥΜΑ-Θ θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση σε εκδήλωση για την ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004

ΩΡΑ 19:00

Ο ΥΜΑ-Θ θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (Ι.Δ.Κ.Κ.), με την ευκαιρία του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα: «30 Χρόνια Νέα Δημοκρατία – 30 Χρόνια Προσφοράς στη Δημοκρατία». Κεντρικοί εισηγητές θα είναι η υπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου και γενικός διευθυντής του Ι.Δ.Κ.Κ. κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστος Ζαχόπουλος.

· Τόπος: Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου).

_______________

ΩΡΑ 20:30

Ο ΥΜΑ-Θ θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 1ης Οκτωβρίου, ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων, η Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας, η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς-Κύπρος, ο Σύνδεσμος Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛ.ΔΥ.Κ. 1974 και η Μακεδονική Κίνηση Αλληλεγγύης προς τον κυπριακό λαό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εγκαινιασθεί έκθεση  έργων ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων καλλιτεχνών, με θέμα: «Παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κύπρο από την Τουρκία».

· Τόπος: Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρ. Λαμπράκη 2.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΥΖΩΝΩΝ