Αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, με τον Γενικό Πρόξενο Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Walter Stechel

ypes press002
ypes press002

Εθιμοτυπική αποχαιρετιστήρια συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης είχαν η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, και ο  Γενικός Πρόξενος Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Walter Stechel, ο οποίος αποχαιρετά την πόλη καθώς  λήγει η θητεία του στις 28 Ιουνίου 2019.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, καθώς υπήρξε μια πολύ καλή συνεργασία του Προξένου με την Υφυπουργό κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Ο κ. Stechel, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Προξένου τον Αύγουστο του 2016, και το έργο του Γενικού Προξενείου  στην παροχή προξενικών υπηρεσιών και στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών στους τομείς του πολιτισμού και της οικονομίας, απέδειξε ότι δεν ήταν γι’ αυτόν μια απλή διπλωματική θέση αλλά αποδείχτηκε πολύ μεγάλος φίλος της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ευχαρίστησε τον Πρόξενο για την προσφορά του στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και για την αγάπη που τρέφει για την  πόλη μας, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια συναρπαστική πόλη, με πολλή ιστορία, μερικές φορές περισσότερη απ’ όση μπορεί να «αντέξει». «Η Θεσσαλονίκη είναι ήδη ένας κόμβος της διανόησης για την περιοχή και θα υπάρξει και οικονομικό αποτέλεσμα καθώς οι επενδυτές, οι επιχειρηματίες έχουν αρχίσει ήδη να ανακαλύπτουν τη Θεσσαλονίκη ως ένα μέρος για ”επιχειρείν” στην ευρύτερη περιοχή», έχει αναφέρει ο ίδιος στο παρελθόν.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών
Επόμενο άρθροΣτο πρώτο πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο δημόσιου χαρακτήρα στο Ιπποκράτειο η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου