ΔΤ – Δήλωση της ΥΜΑΘ για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Αστυνομικού Σώματος Αγίου Αρτεμίου

ypes press002
ypes press002

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Τιμούμε σήμερα την προσφορά και τις θυσίες των ανθρώπων που εργάζονται για την ειρήνη, την ευνομία, την ελευθερία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Με πρότυπο τη γενναιότητα, την ακεραιότητα και το ήθος του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αγίου Αρτεμίου, οι Έλληνες Αστυνομικοί αποδεικνύετε καθημερινά το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει, απέναντι στην Πολιτεία και στα Ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο όρκος σας.
Οι συμπολίτες σας, οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι κι εγώ προσωπικά ως κόρη και αδερφή αστυνομικού, είμαστε περήφανοι για την προσφορά σας και σας καλούμε να παραμείνετε πιστοί στα υψηλά πρότυπα που ακολουθείτε.

Στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου που έλαβε χώρα στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών (έναντι εισόδου Γ’ Σώματος Στρατού) την Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εκπροσώπησε η Διευθύντρια του πολιτικού της γραφείου, κα Στέλλα Ευθυμιάδου.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της ΥΜΑΘ Μαρίας Κολλια-Τσαρουχά προς την Επιμορφωτική Διημερίδα: «Σέρρες: Οδοιπορικό στις μνήμες του χτες πολιτιστικές διαδρομές του σήμερα»
Επόμενο άρθροΔΤ – Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης