ΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τους χορηγούς του Προγράμματος Επιφανειακού Καθαρισμού του Θερμαϊκού

215
215

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τους χορηγούς του προγράμματος Επιφανειακού Καθαρισμού του Θερμαϊκού. Η Υφυπουργός τόνισε τη ουσία της πρωτοβουλίας και τη σπουδαιότητα της συμμετοχής τους, ως παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα για την επίλυση των κοινωνικών θεμάτων. Η Υφυπουργός δήλωσε:

«Η Θεσσαλονίκη αποτελεί επίκεντρο της μεγάλης μας προσπάθειας για την ανάπτυξη της Μακεδονίας και της Θράκης. Είναι η συμπρωτεύουσα της χώρας, τόπος διαμονής ενός περίπου εκατομμυρίου ανθρώπων και σημείο συνάντησης για συνέδρια και επαφές διεθνούς επιπέδου. Η καθαριότητα και η εικόνα της είναι κρίσιμης σημασίας και η κοινή δράση ανάμεσα σε φορείς του Δημοσίου και του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία του Θερμαϊκού, αποτελεί ισχυρό παράδειγμα του δρόμου που πρέπει να βαδίσουμε».

Τους χορηγούς του προγράμματος εκπροσώπησαν:

  • την Trans Adriatic Pipe (TAP), ο κ. Μπέρσος Χρήστος
  • ‎το Ξενοδοχείο Makedonia Palace, η κ. Παναγιωτίδου Άντη
  • τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο κ. Αντωνόπουλος Δανιήλ και κ. Αντώντσιος Χρήστος
  • την ΕΥΑΘ, ο Πρόεδρος κ. Κρεστενίτης Γιάννης
  • τον ΟΛΘ, ο Πρόεδρος  κ. Μέλλιος Κωνσταντίνος
  • την ΔΕΘ-HELEXPO, ο κ. Ποζρικίδης Κυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος, και ο κ. Δρογαλάς Αθανάσιος, Εκπρόσωπος  των Εργαζομένων

Η εταιρεία Alumil A.E. συμμετέχει επίσης ως χορηγός στο πρόγραμμα, δεν μπόρεσε όμως να παραβρεθεί εκπρόσωπος της.

Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NORTH AEGEAN SLOPS (της εταιρείας που έχει αναλάβει το πρόγραμμα Επιφανειακού Καθαρισμού) κ. Ορφανίδης Ηλίας.

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Συνάντηση του Μουφτή Ξάνθης με την Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Επόμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια υαλοπινάκων