ΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά με τους Πρυτάνεις Τουρκικών Πανεπιστημίων και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης της Τουρκίας

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης της Τουρκίας και τους Πρυτάνεις Τουρκικών Πανεπιστημίων, με αφορμή τη Διεθνή έκθεση Βιβλίου. Η Υφυπουργός μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

Η σημερινή συνάντηση ενίσχυσε την πεποίθησή μας ότι αυτά που μας ενώνουν και αυτά που πρέπει να μας καθοδηγούν, είναι περισσότερα από αυτά που φαίνεται ότι μας χωρίζουν. Ειδικά σε ταραγμένες εποχές όπως η σημερινή, είναι ανεκτίμητη η κάθε ευκαιρία που μας επιτρέπει να θυμηθούμε ότι οι αγωνίες και τα όνειρα μπορούν να είναι κοινά και κάθε πρόβλημα να λύνεται με ειρηνικό και δίκαιο τρόπο.

Προηγούμενο άρθροΈγκριση των υπ’ αριθ. 1/28.03.2017 και 2/5,24.04.2017 Πρακτικών της αρμόδιας Επιτροπής για τη με αρ. 882/13- 03-2017 διακήρυξη και διενέργεια κλήρωσης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου που θα αναλάβει την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων του Διοικητηρίου.
Επόμενο άρθροΔΤ – Βράβευση του κ. Βασίλη Ορφανού από την ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά για την προσφορά του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό