ΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε το 2ο Auto Festival της ΔΕΘ

6 4 2017 027
6 4 2017 027

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival, που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo. Η Υφυπουργός, μετά το πέρας της τελετής επισκέφτηκε τους χώρους της έκθεσης και ενημερώθηκε για τα θέματα επαγγελματικών κλάδων, που είναι σχετικοί με το αυτοκίνητο.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Δεν χρειάζεται να τονίσω πόσο σημαντικός είναι ο χώρος του αυτοκινήτου, καθώς το αυτοκίνητο δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο ή ένα εμπορικό προϊόν, αλλά έναν κομβικό παράγοντα για το σύνολο της οικονομίας και του εμπορίου, που επεμβαίνει καθοριστικά στην καθημερινότητα όλων. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο ώστε να προωθηθεί η συμμετοχή της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο χάρτη των εκθέσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγχαίρω τους διοργανωτές και καλώ τους Έλληνες πολίτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους.

Προηγούμενο άρθροH ΥΜΑΘ Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά στην παρουσίαση του βιβλίου “Ρούπελ, το οχυρό της αντίστασης, της αξιοπρέπειας, του ηρωισμού”
Επόμενο άρθροΠαρουσία της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά στην Τελετή Αναγόρευσης του Π.τ.Δ. κ. Π. Παυλόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης