ΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στις Εργασίες του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου «Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο»

ypes press002
ypes press002

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χαιρέτισε τις εργασίες της Συνεδρίας για την Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου, που έλαβαν χώρα στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Τσιρώνη και του Υφυπουργού κ. Βασίλη Κόκκαλη, εξήρε το κυβερνητικό έργο για την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και αναφέρθηκε ειδικότερα στις δράσεις που γίνονται στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ανατολική Θράκη. Tόνισε επίσης το ρόλο του ΥΜΑΘ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης, του τουρισμού και τεχνολογικής ανάπτυξης, μέσω της έγκρισης και χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων τους που έχουν κατατεθεί στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών Νόμων.

Η Υφυπουργός, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

«Το Συνέδριο που θέτει την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στο προσκήνιο και η παρουσία σχεδόν ολόκληρης της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού σ’ αυτό, αποδεικνύουν την ισχυρή πρόθεση μας, αυτός ο τόπος, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, όπως και ολόκληρη φυσικά η Βόρεια Ελλάδα, να πρωταγωνιστήσουν στη οικονομική πορεία του τόπου προς ένα καλύτερο μέλλον. Η αξιοποίηση του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, πιστοποίησης, διεθνούς αναγνωρισιμότητας και προστιθέμενης αξίας, είναι ορόσημα αυτής της πορείας. Το Μακεδονίας-Θράκης, συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια!»

Προηγούμενο άρθροΔΤ- Συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με την Πρέσβειρα Σλοβακίας κα Hricova Iveta
Επόμενο άρθροΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤ’ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡ.20 ΤΟΥ Ν.4412/16 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΤΕΥΔ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ