ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 30/10/2008 ΕΩΣ ΚΑΙ 4/11/2008

ypes press002
ypes press002

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί στα εγκαίνια της 24ης Philoxenia,  στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και αμέσως μετά θα μεταβεί στον κινηματογράφο Ολύμπιον για να παρακολουθήσει την παρουσία του δίτομου έργου του βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κ. Γκιουλέκα για το Έπος 1940 -1941

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 17.30 ο κ. Τζίμας θα υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος επισκέπτεται τη Δράμα, στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος»  στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Το  Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ώρα 9.00  π.μ. ο κ. Υπουργός  θα επισκεφθεί την Ιερ Μονή Αναλήψεως στη Σίψα  και θα παρακολουθήσει τις τελετές Αγιοκατάταξης του Οσίου Πατρός Γεωργίου Καρσλίδη, τοπικού Αγίου της Δράμας. Στις 12.00 θα παραστεί στη Δοξολογία στην Ιερά Μονή  Παναγίας Εικοσιφοινίσσας και θα παρακαθήσει στο επίσημο γεύμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα  16.30 ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης  θα παραστεί στην επίσημη υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου  στη  Δράμα, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και εν συνεχεία  θα παρακολουθήσει το Μέγα πανηγυρικό εσπερινό στον  Iερό Μητροπολιτικό Ναό,

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ο κ. Τζίμας θα παρακολουθήσει την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18.30 ο κ. Υπουργός θα παραστεί στην αίθουσα τελετών του Μουσικού σχολείου Δράμας,  στην εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Οικουμενικού Πατριάρχη, για την επέτειο των 17 ετών από την ενθρόνιση του στον Πατριαρχικ θρόνο.

Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα επισκεφθεί το Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Κορινού ν. Πιερίας και θα  παραστεί στη θεμελίωση  του παραλιακού οικισμού  Κορινού.

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ο κ. Τζίμας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σιάτιστα, για την 96η επέτειο από την απελευθέρωσή της.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ