ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ

1484398598
1484398598

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής υποδέχθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Αντώνη Ρέμο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μπάμπη Ξανθόπουλο. Μετά την συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Καλωσορίζουμε στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Αντώνη Ρέμο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους του επιπέδου , της ποιότητας , ανθρώπους της προσφοράς όπως είναι ο Αντώνης  Ρέμος. Και πρέπει να το πούμε, ότι ο Αντώνης Ρέμος θα χάσει από αυτό που προσπαθεί με όλη του την καρδιά και την αγάπη να κάνει .Το σίγουρο όμως είναι ότι θα κερδίσει η Θεσσαλονίκη , ο Ηρακλής , ο Ελληνικός Αθλητισμός. Τον ευχαριστούμε για αυτήν την προσφορά του και εμείς με τις δικές μας δυνάμεις θα σταθούμε δίπλα του»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να ξεπεράσει τα οικονομικά  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης απάντησε: «Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν τα διοικητικά ο Αντώνης Ρέμος και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν. Από εκεί και πέρα τα του οίκου τους είναι δικιά τους υπόθεση και δικό τους θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ούτε μία δραχμή δεν θα χαθεί , ούτε θα σπαταληθεί  από τα χρήματα των  φιλάθλων, που από τον ιδρώτα τους δίνουν αυτά τα λεφτά. Όλα τα χρήματα θα διαχειριστούν σωστά. Αυτό χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο , τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται και για αυτό χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον θόρυβο γύρω από υποψηφιότητα Ζαγοράκη στις εκλογές ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης απάντησε:           «Για ποια παράταξη άνθρωποι σαν τον κ. Ζαγοράκη, σαν  τον κ. Ρέμο δεν θα ήταν τιμή να κοσμούν τα ψηφοδέλτια τους. Οι άνθρωποι όμως αυτοί έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη ρότα, έχουν έναν δρόμο να ακολουθήσουν και μια πορεία η οποία δεν έχει τελειώσει. Τους αφήνουμε λοιπόν στον δρόμο τους, ο καθένας στο είδος του για να τους χαίρεται ολόκληρη η Ελλάδα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν  η πολιτεία θα σταθεί έμπρακτα δίπλα στον Ηρακλή  ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης απάντησε:

«Στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και δεν λέγονται πράγματα που γίνονται. Εμείς δεν θα μιλήσουμε άλλα θα κάνουμε  πράγματα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνης Ρέμος αφού ευχήθηκε στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή καλή επιτυχία στις εκλογές  δήλωσε:

«Θέλω για άλλη μια φορά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Πολιτεία και ιδιαίτερα στον πολύ – πολύ συμπαθή Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης , με τον οποίο πρώτη φορά έτυχε να συναντηθούμε. Χαίρομαι πολύ που είχαμε αυτήν την τόσο εγκάρδια συνάντηση. Εισακούστηκαν όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως νέα διοίκηση και υπάρχει πραγματικά μεγάλη διάθεση από το μέρος του Υπουργού να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι πολλοί οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει η πολιτεία σε ανθρώπους που κινούνται με γνώμονα την αλήθεια, την αγάπη για αυτό που κάνουν και την ανιδιοτέλεια. Νιώθουμε πολύ καλά που ήρθαμε σήμερα στο Υπουργείο και συναντήσαμε τον Υπουργό.»

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧ-ΙΝΤ